Cégünk 2003. óta van jelen a szegedi ingtalanpiacon. Fő tevékenységünk a közvetítés és hitelügyintézés. Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással, ügyfél-orientált szemlélettel kívánjuk segíteni, hogy Ön a legkisebb fáradozás mellett találja meg az igényeinek, lehetőségeinek és jövedelmi viszonyainak legmegfelelőbb ingatlant, új otthont, és ehhez a legkedvezőbb hitelt tudja felhasználni.


Könnyen megközelíthető belvárosi irodánkban, rugalmas ügyfélfogadással várjuk minden hétköznap, szükség esetén hétvégén is, ezáltal igazodva az Ön munkabeosztásához.


Ingatlankínálatunkban egyaránt szerepelnek használt panel-, téglalakások, új társasházi lakások, sorházak, magánházak, építési telkek, mezőgazdasági termőföldek és ipari ingatlanok(raktárak). 

Tevékenységünket 2009. éveleje óta kiegészítettük albérlet közvetítéssel, és befektetési pénzügyi tanácsadással. nyugdíjtervezéssel. 

Magyarországon a színvonalas pénzügyi kultúra kialakításához igen nagy szüksége van magánszemélyeknek és a nagyobb vállalatoknak is. A ccégek adótervezése és caffatléria kialakítása fontos a mai változó világban.


Irodánk valamennyi ügytipushoz gyors, szakszerű és rugalmas ügyvédi munkát kínál

6722 Szeged, Hajnóczy utca 30., tel./fax: +36 62 457 797, mobil: +36 70 329 33 94, e-mail: iroda@loftconsulting.hu

Támogatás